Uw persoonlijke veiligheid

OX-ON A/S streeft ernaar de marktleider te zijn op het gebied van innovatie, ontwerp, verwerking en materiaalkeuze.
Maar bovenal ligt onze focus op veiligheid en verantwoorde milieuprestaties.

 

Bij OX-ON heeft veiligheid onze hoogste prioriteit

Consumenten hebben recht op veiligheidsproducten die voldoen aan Europese normen met betrekking tot arbeids- en milieuomstandigheden in het Oosten. Controle op illegale chemicaliën is vereist, en de EU REACH-richtlijn (registratie, evaluatie, autorisatie en beperking van chemicaliën) verzekert dit proces door middel van toezicht door regelgevende instanties.

OX-ON A/S is lid van het UN Global Compact, dat werkt aan het verbeteren van de productieomstandigheden en andere duurzaamheidsinitiatieven. We investeren ook veel in het inspecteren en testen van veiligheidsproducten die in het Oosten worden vervaardigd.

 

Onafhankelijke tests garanderen veiligheid

Onze tests worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met het Hanse Control-instituut in Hamburg in Duitsland, dat ISO- en EN-gecertificeerd is en beschikt over een van de meest geavanceerde testlaboratoria van Europa.

Met behulp van Hanse Control hebben we een Charge Management System ontwikkeld, wat betekent dat handschoenen van OX-ON worden getest op de aanwezigheid van schadelijke stoffen.

Dat is waarom een aanzienlijk aantal OX-ON-handschoenen een productienummer hebben dat dient als referentie voor elke individuele test.


Back to Top