HET VERHAAL VAN OX-ON

OX-ON werd opgericht in 1983 onder de naam Sækko Industri en maakt deel uit van de Abena Group, die is gevestigd in Aabenraa en wereldwijd meer dan 1800 medewerkers in dienst heeft.

 

OX-ON werd opgericht als een toeleveringsbedrijf met een bijzondere nadruk op werkhandschoenen en consumptiegoederen. Door de jaren heen heeft ons werk op het gebied van innovatie, ontwerp, kwaliteit, verwerking en materiaalkeuze geleid tot een steeds groter wordend assortiment – terwijl we ook uitgebreide, gespecialiseerde kennis hebben op het gebied van veiligheid, productgebruik en wettelijke vereisten.


Het is deze expertise die OX-ON vandaag de dag kenmerkt, waardoor we een van de toonaangevende leveranciers van persoonlijke beschermingsmiddelen in Denemarken zijn. Wij hebben persoonlijke beschermingsmiddelen uit ons eigen OX-ON-assortiment, dat in de loop der jaren internationale bekendheid heeft verworven, maar leveren ook private label producten aan een breed scala aan klanten in binnen- en buitenland.


OX-ON heeft meer dan 50 mensen in dienst in Denemarken, Duitsland, Finland en Zweden, die allemaal werken volgens het motto: "UW VEILIGHEID IS ONZE PASSIE".

Back to Top