Andere handelsmerken op OX-ON

Naast onze eigen populaire OX-ON-veiligheidsproducten verkopen we ook beschermingsmiddelen van andere bekende fabrikanten. Dit zijn enkele andere bekende merken die ook zijn opgenomen in het brede productassortiment van OX-ON:

 

3M behoort tot de wereldleiders als het gaat om veiligheidsuitrusting. De producten van 3M zijn ontwikkeld op basis van de zwaarste werkomgevingen en het bedrijf heeft een zeer breed scala aan gepatenteerde producten. Het bekende gehoorbeschermingsmerk Peltor is eigendom van 3M.

De communicatieoplossingen van 3M PELTOR zijn toonaangevend op het gebied van tweerichtingscommunicatie en headsets voor luisteren in Ambient Surround in luidruchtige omgevingen.

De jarenlange ervaring van Abena op het gebied van wegwerphandschoenen helpt u bij het kiezen van de juiste handschoenen voor uw specifieke toepassing. De belangrijkste overweging bij het kiezen van wegwerphandschoenen is het beoogde gebruiksdoel en de hieraan gerelateerde noodzaak u voor bepaalde risico's te behoeden.

Ansell produceert en verkoopt hoogwaardige beschermende handschoenen
voor zeer uiteenlopende industriële en medische toepassingen.

 

Cederroth of Sweden maakt eerstehulpbenodigdheden en -apparatuur van hoge kwaliteit, waaronder oogdouche, pleisters, compressieverbanden, EHBO-koffers en stations.  

 

Centurion is sinds 1990 trendsetter in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige beschermende helmen. Centurion biedt een breed assortiment en staat ook bekend om zijn helmen voor bromfietsen en motorfietsen. 

Het Duitse merk Dräger is een internationale leider op het gebied van medische en veiligheidstechnologieën. De producten van het merk zijn ontworpen voor maximale
gebruikersveiligheid, maar altijd met het oog op comfort.

Grolls is onderdeel van de Zweedse Swedol Group en heeft een eigen ontwikkeling en productie van beschermingsmiddelen zoals werkhandschoenen, bouwhelmen en werkkleding.

Honeywell is het grootste bedrijf voor persoonlijke beschermingsmiddelen ter wereld. De trefwoorden voor hun producten zijn geavanceerde prestaties, comfort en design. De bekende merken Howard Leight, North en Miller worden geproduceerd door Honeywell.

Howard Leight is een bekend merk dat hoogwaardige professionele gehoorkappen en oordoppen maakt. Howard Leight was voorheen onderdeel van het Zweedse Bilsom, maar is momenteel eigendom van de Amerikaanse Honeywell-groep.

INSAFE, eigendom van OX-ON A/S, produceert voornamelijk handschoenen, ademhalingsbescherming, overalls en oogbescherming bedoeld voor professionals uit de industrie.

Bezoek website

JKL Medical A/S biedt chirurgische verbandkits met alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat uw werkplek goed is voorbereid op verwondingen en ongevallen.

JSP is opgericht in 1964 en is
een toonaangevende fabrikant van innovatieve beschermingsmiddelen, gespecialiseerd in hoofd-,
oog-, gezichts- en ademhalingsbescherming.

 

 

Het Italiaanse KASK maakt veiligheidshelmen in aansprekende ontwerpen voor fietsen, skiën, klimmen, redding en natuurlijk veiligheid op het werk.

 

Marigold Industrial is een submerk van Ansell. Marigold-handschoenen zijn ontworpen voor superieure prestaties en veiligheid. De
handschoenen van het merk zijn gemaakt van natuurrubber via een milieuvriendelijk proces van onderdompeling in water.

Miller staat voor kwaliteitsproducten voor de professionele gebruiker gericht op functionaliteit. Miller-producten worden gemaakt door Honeywell Protection, een gerenommeerde internationale fabrikant en distributeur van valbeveiligingsmiddelen, evenals andere merken voor persoonlijke veiligheid.

Het merk North staat bekend om het produceren van betrouwbare en innovatieve ademhalingsbescherming, handschoenen en oogbescherming. North is eigendom van de Amerikaanse Honeywell-groep.

Plum A/S levert hygiëne- en EHBO-oplossingen om een veilige en gezonde werkomgeving te bevorderen. Het biedt veiligheid en gemoedsrust met een op maat gemaakt EHBO-programma.

Salvequick is momenteel in veel Europese landen marktleider en bijna een synoniem voor pleisters. Het bedrijf verkoopt dagelijks wereldwijd ongeveer 20 miljoen pakjes pleisters en is te vinden in de meeste huizen, scholen en werkplekken in Zweden.

De producten van SHOWA zijn bekend, gerespecteerd en worden door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. Ze zijn toonaangevend op het gebied van innovatie, kwaliteit, prestaties en bescherming en bieden gewone handen buitengewone vaardigheden.

De Noorse firma Snögg is een van de grootste en meest innovatieve leveranciers van kwaliteitshulpmiddelen van Scandinavië.

Towa maakt gebreide
handschoenen met een latex- of nitrilcoating.
De producten worden gemaakt in
de eigen fabrieken van Towa, met een focus
op kwaliteit en functionaliteit.

Tyvek is een submerk van DuPont, dat beschermende kleding vervaardigt die is ontworpen voor een hoog niveau van veiligheid, langere duurzaamheid en superieur comfort, vooral in werkomstandigheden met gevaarlijke materialen. 

Uvex is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van persoonlijke beschermingsmiddelen, met productiefaciliteiten zowel binnen als buiten Europa. Uvex staat voor innovatie en staat bekend om de superieure coating van zijn brillen en veiligheidsbrillen.